Google intră pe piaţa acordării de împrumuturi şi va emite cărţi de credit

Postat la 08 octombrie 2012 26 afişări

Google intră în afaceri cu credite, odată cu lansarea, luni, a unui program în Marea Britanie pentru finanţarea achiziţiilor de publicitate online oferită de grup, potrivit Financial Times.

Măsura marchează deschiderea unui nou front în lupta dintre marile companii active pe internet, aceastea încercând să-şi folosească activele ca avantaj competitiv. Amazon a anunţat, săptămâna trecută, că a început să furnizeze împrumuturi retailerilor independenţi care vând produse ale companiei. Decizia Google de a emite cărţi de credit, disponibile în Statele Unite în câteva săptămâni şi mai târziu în alte ţări, semnalează prima încercare a grupului de a folosi rezervele uriaşe de lichiditate pentru a-şi susţine operaţiunile cheie de căutare pe internet prin subvenţionarea liniilor de credit cu dobânzi reduse.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
google,
imprumuturi,
carti de credit,
program
/actualitate/afaceri/google-intra-pe-piata-acordarii-de-imprumuturi-si-va-emite-carti-de-credit-10175382
10175382
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.