Google intră în concurenţă cu Apple şi Amazon pe piaţa vânzării de muzică online

Postat la 17 noiembrie 2011 10 afişări

Gigantul american Google a anunţat miercuri că va începe să vândă muzică online, intrând astfel în mod direct în rivalitate cu magazinul online iTunes al Apple sau cu Amazon.

"Ne bucurăm să anunţăm că veţi putea de-acum să cumpăraţi milioane de cântece" de pe platforma de aplicaţii a grupului, Android Market, a anunţat directorul pentru Produse al Google, Paul Joyce, într-o prezentare la Los Angeles. El a adăugat că acest serviciu, Google Music, este disponibil pentru rezidenţii din Statele Unite. De-acum este posibil să fie cumpărate titluri pe Android Market, iar platforma Google Market va fi dotată în zilele următoare cu versiuni pentru telefoanele multifuncţionale şi tabletele informatice care funcţionează cu sistemul Android, a mai anunţat Google.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
google,
concurenta,
amazon,
apple,
vanzari,
muzica,
online
/actualitate/afaceri/google-intra-in-concurenta-cu-apple-si-amazon-pe-piata-vanzarii-de-muzica-online-8984818
8984818
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.