Gama Nestea s-a imbogatit cu varianta Vitao

Postat la 10 aprilie 2008 65 afişări

Noul produs contine extracte de ceai alb si ceai rosu si apare pe piata in doua variante: Vitao red tea with pear (ceai rosu si pere) si Vitao white tea with apricot (ceai alb si caise).

"Bauturile racoritoare pe baza de ceai reprezinta o categorie in crestere in Romania, ceea ce arata ca romanii incep sa fie preocupati de echilibrul natural dintre viata activa si momentele de relaxare.

Conform datelor Canadean, anul trecut, in Romania au fost vanduti peste 60 milioane de litri de ice tea, iar previziunile pentru 2008 indica o crestere a ratei de consum cu peste 30%", declara Dragos Militaru, Market Manager, Coca-Cola Romania & Moldova.

Nestea a fost lansat in Romania in vara anului 2004 cu doua sortimente bazate pe ceai negru, cu aroma de piersici si cu aroma de lamaie, ulterior fiind lansata si varianta cu aroma de fructe de padure. In 2006, gama Nestea a inclus si GreenTea Citrus, bautura racoritoare cu extract de ceai verde.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FMCG,
ceai,
Nestea
/actualitate/afaceri/gama-nestea-s-a-imbogatit-cu-varianta-vitao-2539838
2539838
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.