FMI: Romania a aratat un angajament ferm prin identificarea masurilor compensatorii, dupa decizia CC

Postat la 29 iunie 2010 16 afişări

Autoritatile romane au aratat un angajament ferm fata de programul de imprumut incheiat cu FMI, prin identificarea rapida a unor masuri compensatorii dupa decizia Curtii Constitutionale, a declarat reprezentantul regional al institutiei pentru Romania si Bulgaria, Tony Lybek.

Consiliul Executiv al FMI se va intruni vineri, 2 iulie, pentru a discuta a patra revizuire a acordului stand-by incheiat cu Romania, in urma caruia ar putea fi eliberata cea de-a cincea transa, in valoare de circa 900 de milioane de euro.

In cazul unei decizii pozitive a board-ului, banii ar urma sa intre la rezerva BNR in doua zile lucratoare.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FMI,
Romania,
imprumut,
economie,
Tony Lybek
/actualitate/afaceri/fmi-romania-a-aratat-un-angajament-ferm-prin-identificarea-masurilor-compensatorii-dupa-decizia-cc-6461259
6461259
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.