Fiscul a blocat un milion de conturi bancare in ultimul an pentru recuperarea taxelor restante

Postat la 20 aprilie 2010 15 afişări

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a blocat in ultimul an conturile bancare a peste 950.000 de contribuabili care nu si-au platit la timp taxele la stat, masurile de executare silita intensificandu-se odata cu scaderea veniturilor la buget.

Doar in primele trei luni din 2010 Fiscul a dispus masura popririi conturilor pentru peste 240.000 de contribuabili, cu o treime mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor furnizate de ANAF la cererea ZF. In 2009, numarul tuturor conturilor poprite s-a ridicat la aproximativ 893.900.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
fisc,
conturi,
blocaj
/actualitate/afaceri/fiscul-a-blocat-un-milion-de-conturi-bancare-in-ultimul-an-pentru-recuperarea-taxelor-restante-5972933
5972933
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.