Finalistul de la "Românii au talent" care a jonglat cu sticle şi-a deschis un bar în Capitală

Postat la 07 noiembrie 2011 50 afişări

Luca Valentin, barmanul care a jonglat cu sticle în emisiunea "Românii au talent", şi-a mai indeplinit un vis. Împreună cu colegii săi de la Exquisite - Bar Solutions a reuşit să-şi deschidă un bar în Capitală.

Potrivit lui Luca Valentin, Flair Angel este un loc aparte, cu multe poveşti. "Numele barului este un tribut adus unui fost coleg care, din păcate, nu mai este printre noi. Am încercat să creăm un loc special, altfel. Flair Angel este, de exemplu, singurul bar din România şi unul dintre puţinele din Europa de Est care folosesc gheaţa provenită din apa de izvor. În fiecare zi pregătim gheaţa manual, pentru că nu folosim maşina de gheaţă. Meniul barului este tip revistă şi este de fapt o poveste despre fiecare cocktail. Cei care ne trec pragul află astfel care este istoria băuturii pe care o consumă, iar meniul îl pot lua apoi acasă, pentru că el conţine şi câteva reţete de băuturi pe care le pot prepara chiar ei", a spus Valentin.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Valentin Luca - Romanii au Talent(09.Aprilie.2011)de alexandru2006

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
romanii au talent,
valentin luca,
bar
/actualitate/afaceri/finalistul-de-la-romanii-au-talent-care-a-jonglat-cu-sticle-si-a-deschis-un-bar-in-capitala-8948405
8948405
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.