Facebook a depasit in Marea Britanie pentru prima data site-urile Microsoft ca numar de vizitatori

Postat la 27 iunie 2011 7 afişări

Facebook a depasit in luna mai pentru prima data site-urile Microsoft in Marea Britanie ca numar de utilizatori, urcand pe locul al doilea dupa Google, datorita interesului populatiei in varsta de peste 50 de ani pentru retelele sociale, potrivit unui studiu al UKOM/Nielsen, preluat de Reuters.

Numarul vizitatorilor Facebook din Marea Britanie a urcat in mai cu 7% fata de aceeasi luna a anului trecut, la 26,8 milioane, fata de 26,2 milioane pentru site-urile Microsoft, MSN, WindowsLive si Bing. In acelasi timp, Google a avut 33,9 milioane de vizitatori unici in Marea Britanie. Audienta britanica a Twitter a urcat cu circa o treime, la 6,1 milioane de vizitatori. UKOM/Nielsen noteaza ca numarul de pensionare britanice care au vizitat Twitter s-a dublat dupa scandalul privind aventurile extraconjugale ale fotbalistului Ryan Giggs.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
facebook,
vizitatori,
marea britanie
/actualitate/afaceri/facebook-a-depasit-in-marea-britanie-pentru-prima-data-site-urile-microsoft-ca-numar-de-vizitatori-8393327
8393327
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.