Evadare de week-end: Saftica Resort

Postat la 30 iulie 2010 69 afişări

Locatia se afla la aproximativ 20 de kilometri de Piata Universitatii, la 10 minute de aeroportul Otopeni, in localitatea Saftica. Este un resort care isi propune sa atraga mai ales clientii care sunt in tranzit spre Bucuresti si au nevoie de cazare cateva nopti, departe de agitatia orasului. Insa aici vin si cei care isi doresc o evadare de week-end cu familia, nu foarte departe de Capitala.

Cand ajungi aici, te intampina mai intai restaurantul cu terasa, intr-un decor traditional cu bancute din lemn si muscate. Meniul, fara prea multe pretentii, iti propune atat retete traditionale romanesti, pentru o gustare de pranz, dar si pizza italieneasca speciala, cu blat maturat 2 zile.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lifestyle,
Saftica Resort,
week-end
/actualitate/afaceri/evadare-de-week-end-saftica-resort-6746955
6746955
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.