Ea are 1,2 milioane de urmaritori pe Twitter, 400.000 de fani pe Facebook si un milion pe Youtube

Autor: Razvan Muresan Postat la 10 iunie 2011 34 afişări

Justine Ezarik este sinonima cu definitia celebritatii pe internet. Are 1,2 milioane de urmaritori pe Twitter, 400.000 de fani pe Facebook si un milion de abonati pe YouTube. Videoclipurile sale au fost vizionate de peste 64 de milioane de ori, ea castigand peste 75.000 de dolari pe an numai din YouTube.

Desi nu arata deloc rau, Justine spune ca mai putin imaginea si mai mult creativitatea au ajutat-o sa reuseasca sa-si faca o afacere pe internet. Justine este o impatimita a noilor tehnologii, punandu-si intreaga viata pe internet prin camera web fara fir si microfonul care o insotesc mereu. Canalul ei, iJustine, s-a extins de curand dintr-un spectacol singular intr-o reala platforma de televiziune. Un mare succes cat timp doua milioane de vizitatori unici i-au accesat pagina.



Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Justine Ezarik,
internet,
retele sociale,
tineri
/actualitate/afaceri/ea-are-1-2-milioane-de-urmaritori-pe-twitter-400-000-de-fani-pe-facebook-si-un-milion-pe-youtube-8330820
8330820
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.