Duelul Skoda-Dacia, vazut de la Geneva: Duster vs Yeti (GALERIE FOTO)

Postat la 04 martie 2010 101 afişări

Lansarea Duster, primul SUV al Dacia este fara discutie cel mai important eveniment al anului pentru marca romaneasca pe care Renault a cumparat-o in anul 1999.

La doar cateva standuri departare de Duster, promovat ca cel mai ieftin SUV din lume se afla Yeti, primul SUV al concurentilor de la Skoda, cu care multi dintre vest-europeni asemanau marca romanesca.

Atat Dacia, cat si Skoda sunt producatori din tari foste comuniste care au fost cumparati de mari grupuri vest-europene in anii '90.

"Daca Volkswagen a decis sa transforme Skoda intr-un Volkswagen mai ieftin, presedintele Renault de atunci, Louis Schweitzer a avut alta strategie. Vedeti acum rezultatele si o data cu Duster este si mai clar ca Dacia este o marca de sine statatoare", spune Rafael Treguer, seful de marketing al Renault si Dacia in Romania.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
Skoda Yeti,
Geneva,
Dacia Duster,
lansare,
poze
/actualitate/afaceri/duelul-skoda-dacia-vazut-de-la-geneva-duster-vs-yeti-galerie-foto-5703011
5703011
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.