Doua companii chinezesti, care au construit cele mai lungi poduri din lume, ar putea construi autostrazi in Romania

Postat la 17 februarie 2011 25 afişări

China State Grid, compania Chinei in domeniul electricitatii, cu venituri mai mari decat PIB-ul Romaniei si angajati mai multi ca bugetarii romani, interesata de construirea de unitati producatoare de energie, in Romania.

Reprezentanti ai companiilor chinezesti China State Grid si Shanghai Construction Group vor reveni in Romania, in cursul lunii martie, pentru a stabili care vor fi proiectele in care se vor implica, a declarat, pentru gandul, Liu Qiwei, consilier comercial al Ambasadei Chinei, la Bucuresti. Ministerul Economiei a confirmat, deja, oficial, existenta negocierilor cu cele doua companii (prima vizita, de tatonare, a oficialilor chinezi s-a consumat in luna ianuarie). Primaria Capitalei pastreaza discretia, dar exista suficiente elemente care arata ca discutiile se vor purta asupra unor proiecte majore, precum celebra autostrada suspendata.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
autostrazi,
chinezi,
romania,
China State Grid
/actualitate/afaceri/doua-companii-chinezesti-care-au-construit-cele-mai-lungi-poduri-din-lume-ar-putea-construi-autostrazi-in-romania-7990874
7990874
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.