Diana Klusch a plecat de la A&D Pharma pentru Ursus

Postat la 22 ianuarie 2009 46 afişări

Incepand cu luna aceasta, Diana Klusch ocupa functia de corporate affairs manager in cadrul producatorului de bere Ursus. Anterior, aceasta a fost directoare de comunicare la A&D Pharma, cel mai puternic grup din industria farma locala

Atributiile sale de la A&D Pharma au fost preluate de Veronica Burlacu, PR manager. Inainte de a se alatura echipei de la A&D Pharma, Klush a lucrat 13 ani la Procter & Gamble. Mandatul Dianei Klusch la A&D Pharma a fost unul scurt, de numai opt luni, timp in care compania a trecut printr-un proces de reorganizare mai amplu, marcat de schimbari majore la nivel de top management. Astfel, in numai jumatate de an, Dragos Dinu, CEO-ul companiei, Roger de Bazelaire (directorul financiar) si Vivian Diaconescu (directorul general al liniei de marketing si vanzari) si-au anuntat renuntarea la functiile detinute.

 

Cititi aici despre cea mai recenta schimbare de top management din cadrul A&D Pharma.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/diana-klusch-a-plecat-de-la-a-d-pharma-pentru-ursus-3784526
3784526
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.