Dezvoltatorii S-Park nu gasesc chiriasi pentru o cladire de pe C.Victoriei de un an

Postat la 29 ianuarie 2010 82 afişări

Compania Primavera Development, care a construit, inchiriat si vandut unul dintre cele mai mari parcuri de birouri din Bucuresti - S-Park din nordul Capitalei -, cauta de mai bine de un an chiriasi pentru o cladire de zece ori mai mica situata in centrul Bucurestiului, unde pana acum doi ani spatiile de birouri erau inchiriate inca de la inceperea lucrarilor.

"Piata de birouri a fost complicata anul trecut. Tot anul 2009 am cautat chiriasi pentru cladirea de birouri de pe strada Frumoasa - Calea Victoriei, dar n-am gasit, astfel ca am oprit constructia dupa ce am finalizat structura", a declarat pentru ZF Daniel Tanasoiu, unul dintre managerii si actionarii firmei.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/dezvoltatorii-s-park-nu-gasesc-chiriasi-pentru-o-cladire-de-pe-c-victoriei-de-un-an-5456042
5456042
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.