Despagubiri de 2,5 milioane de lei pentru locuintele inundate

Postat la 08 iulie 2010 13 afişări

2,5 milioane de lei este suma pe care compania Astra Asigurari o va plati pentru cele 300 de dosare de dauna deschise pana acum pentru locuintele afectate de inundatii, din judetele Suceava, Neamt, Botosani si Bacau.

"Cea mai grava situatie este in Suceava, unde sunt jumatate din dosare, aproximativ 150. Desigur, vor mai aparea si alte dosare, pentru ca sunt unele locuri unde si acum e greu de ajuns", a declarat Radu Mustatea, directorul general al Astra, citat de Mediafax. Printre dosarele de despagubire sunt si 15 polite de asigurare distribuite gratuit abonatilor Romtelecom, campanie lansata in aprilie de asigurator in parteneriat cu operatorul de telefonie. Polita asigura riscul de cutremur, inundatie si incendiu, pentru suma de cel mult 20.000 de euro, pe o perioada de trei luni.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/despagubiri-de-2-5-milioane-de-lei-pentru-locuintele-inundate-6520576
6520576
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.