Deprecieri in deschiderea bursei

Postat la 26 martie 2008 9 afişări

Influentata de deschiderea burselor europene Bursa de la Bucuresti a inceput sedinta de astazi, miercuri, in scadere usoara, cotatiile fiind apropiate de inchiderea de ieri. Investitorii asteapta si decizia Bancii Nationale referitoare la modificarea ratei dobanzii de politica monetara, majoritatea analistilor estimand o majorare de jumatate de punct procentual.

Indicii au inceput sedinta cu un minus de circa 0,1%, scadere chiar mai scazuta in cazul indicelu compozit BET-C. Investitorii raman in asteptare, dupa aflarea deciziei BNR si a unei directii mai clare din partea burselor internationale urmand sa decida daca vor intra la cumparare sau vor mai astepta cateva zile. O majorare de numai 0,25% a dobanzii de politica monetara si reducerea provizioanelor ar fi o veste foarte buna pentru investitori, dar nu s-ar transforma intr-o stire daca rata ar creste cu 0,5%, miscarea inscriindu-se in asteptari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bursa,
servicii financiare
/actualitate/afaceri/deprecieri-in-deschiderea-bursei-2487019
2487019
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.