De la plus la minus intr-o ora

Postat la 28 februarie 2008 10 afişări

Actiunile listate la Bursa de Valori sunt indecise astazi, joi, in ce directie sa se indrepte. Au deschis in sacdere, au trecut pe plus in zece minute, dar dupa o ora s-au reintors la valori negative. Nici lichiditatea nu ajuta, doar 2,3 milioane euro dupa aproape o ora si jumatate de tranzactonare.

Dupa o evolutie oscilanta descrisa simplu cu "minus, plus, minus", indicii BVB au reusit sa ajunga la variatii negative pe toata linia. Indicele compozit BET-C a rezistat cel mai mult pe cresterea usoara, insa dupa o ora si jumatate din sedinta a ajuns la valoarea de 5.329 puncte, cu 0,2% mai putin decat ieri.

Indicele BET a coborat 0,4%, ajungand pana la 7.627 puncte, dupa ce inregistrase o crestere de aproape un procent. BET-FI a condus "ostilitatile", pierzand cel mai mult, minus 1,25%. Indicele SIF-urilor a ajuns la valoarea de 62.326 puncte, cu aproape 800 de puncte mai putin decat ieri.

Bursa va continua scaderea pana la sfarsitul sedintei daca restul Europei va ramane in zone negativa in care se afla in acest moment. O revenire la valori pozitive ar putea avea loc ieri daca rezultatele preliminare Erste Bank pentru 2007 vor fi suficient de atractive pentru investitorii de la Bucuresti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bursa,
servicii financiare
/actualitate/afaceri/de-la-plus-la-minus-intr-o-ora-2420392
2420392
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.