Cum se vede ridicarea de masini din partea cealalta a baricadei

Postat la 21 februarie 2011 36 afişări

"Odata baietii au ridicat masina cu om inauntru, din greseala. Au pus ei masina pe platforma si cand colo, au vazut ca se uita in jos pe geam la ei o batranica", zice agentul Giugiuc.

Masina lui plutea la jumate de metru deasupra solului cand proprietarul, Cristi, om la vreo 50 de ani, o rupse la fuga de pe trotuar, gata sa sara in bratele politistilor. "Nu, n-o luati, sunt aici, masina meaaa!". Mai dadu sa zica ceva, dar il ineca emotia. Intinse mainile catre masina, agatandu-se de ea ca un prunc, gata sa o ia pe toata in brate. "Asa reactioneaza toti cand vine platforma sa le ridice masina, pur si simplu se agata de ea, de ce nimeresc, de capota, de oglinda. El, oricum, va primi amenda ca a parcat neregulamentar, pe trecerea de pietoni, chiar in drepul scolii", ne spune Mihaela Vicol de la Politia Locala sector 2. In clipa urmatoare, platforma firmei Supercom isi retrase gheara de otel intinsa deasupra masinii lui Cristi, iar cei doi angajati in uniforme albastre ii rupsera sigiliul si ii scoasera chingile. In sfarsit, libera! In loc sa plateasca 540 de lei, sa-si recupereze masina din parcul auto al Supercom, Cristi plati bucuros doar jumate din suma, amenda pentru parcare neregulamentara. Plus taxa firmei de 160 de lei, deranjul muncitorilor pana aici.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
ridicare,
masini,
politie
/actualitate/afaceri/cum-se-vede-ridicarea-de-masini-din-partea-cealalta-a-baricadei-7999133
7999133
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.