Cum se traieste in Pipera: intre strazile de pamant, fara canalizare si proiectele de vile cu circuit inchis

Postat la 30 iunie 2010 38 afişări

Revista Business Construct a vrut sa verifice un mit propagat in mintea bucurestenilor: in Pipera se traieste prost! Intre strazile stramte de pamant si proiectele de vile cu circuit inchis, care te duc cu gandul la suburbiile marilor orase europene, adevarul este, ca de obicei, la mijloc.

Acces dificil, strazi neasfaltate, fara canalizare, prafuite si un amalgam de constructii noi impletite cu vechile case ale taranilor, romani sau aromani, care traiesc de zeci de ani la marginea de nord a Capitalei - cam asa ar putea suna o descriere a zonei Pipera, situata undeva intre Bucuresti si soseaua de centura a Capitalei, apartinand localitatii Voluntari.

"Companiile fug cat vad cu ochii cand aud de Pipera" - "de ce ti-ai cumpara casa acolo?", tind sa spuna in aceasta perioada inclusiv consultantii imobiliari, dupa ce in urma cu patru-cinci ani zona era "vedeta" domeniului imobiliar.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
Pipera,
case,
proiecte,
canalizare,
strazi
/actualitate/afaceri/cum-se-traieste-in-pipera-intre-strazile-de-pamant-fara-canalizare-si-proiectele-de-vile-cu-circuit-inchis-6463460
6463460
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.