Cum sa-ti muti contul de la o banca la alta

Postat la 02 aprilie 2010 13 afişări

Mutarea conturilor curente in lei de la la alta se va putea face usor, fara pierdere de timp, dupa ce bancherii au pus in practica o reglementare europeana.

In curand, romanii isi vor putea transfera conturile curente in lei de la o banca la alta, cu tot cu operatiunile aferente, fara a mai pierde timpul cu drumurile intre cele doua institutii.

Astfel, daca o persoana fizica vrea sa isi mute banii din contul curent la alta banca, aceasta din urma ii va oferi asistenta pe toata durata transferului, fara a mai fi nevoie sa se prezinte si la vechea banca, conform regulilor comune privind mobilitatea conturilor curente, aprobate de Asociatia Romana a Bancilor (ARB).

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
conturi,
mutare,
clienti,
reglementare
/actualitate/afaceri/cum-sa-ti-muti-contul-de-la-o-banca-la-alta-5800636
5800636
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.