Cum sa luati banii fondurilor de investitii?

Postat la 24 martie 2009 10 afişări

Pentru a avea prioritate pe masa fondurilor de investitii, trebuie cunoscute toate argumentele care atarna in balanta investitorilor cand decid daca isi plaseaza sau nu banii intr-o companie.

Antreprenorii trebuie sa fie proactivi in discutiile cu investitorul; Consultanta de M&A creste serios sansele de reusita; Business plan-ul companiei trebuie sa fie actual si coerent; Strategiile antreprenorului trebuie sa tina cont de mai multe scenarii posibile. Managementul trebuie sa tina foarte strans fraiele companiei; Multiplii de evaluare trebuie constientizati rapid, pentru ca ei sunt reali; “Fair value” este un termen de retinut in vederea negocierii; Disciplina financiara este esentiala pentru investitori; Cash-flow-ul viitor conteaza mult mai mult pentru randamentul fondului decat castigurile din anii precedenti, pentru ca datele trecute nu se mai aplica in noul context economic.

Cititi aici mai multe despre piata locala de private equity

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Fonduri de investitii,
bani,
investitori
/actualitate/afaceri/cum-sa-luati-banii-fondurilor-de-investitii-4081650
4081650
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.