Cum sa iti mobilezi casa platind cu zeci de milioane mai putin fata de pretul din magazin

Postat la 13 ianuarie 2011 73 afişări

Mobila scumpa de care te indragostesti in marile magazine poate fi montata in casa fara sa platesti pretul de vanzare. Cu putina inventivitate si multa alergatura, poti scadea pretul si cu 30%.

Micii producatori de mobila au fost striviti de marile branduri straine care au deschis filiale si la noi in tara. Criza i-a determinat insa pe clienti sa se reorienteze catre solutii mai ieftine, firmele mici intrand din nou in peisaj. Constantin Papacu, de la montaremobila.ro, intalneste tot mai des clienti care vor aceeasi mobila vazuta in marile magazine, dar la preturi mai mici. Solutia este simpla, insa presupune alergatura si inventivitate. "La o mobila de aproximativ 8.000 de RON poti economisi pana la 3.000 de RON. La bucatarii, designul se axeaza pe usi, pe sertare, pe manere, acestea sunt elementele care «vand» mobila. Capacele (corpurile pe care sunt aplicate usile) insa nu sunt cu mult diferite de cele intalnite la bucatarii mai ieftine. La Ikea, la Mobexpert sau la Kika, pretul unui asemenea corp poate fi si cu 300% mai scump.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
mobila,
preturi,
producatori,
magazine
/actualitate/afaceri/cum-sa-iti-mobilezi-casa-platind-cu-zeci-de-milioane-mai-putin-fata-de-pretul-din-magazin-7885614
7885614
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.