Cum obtii cel mai bun pret pentru masina ta, la vanzare

Postat la 27 septembrie 2010 22 afişări

Te-ai hotarat sa-ti vinzi masina? Acest lucru nu trebuie sa se transforme intr-un cosmar acum, pe timp de criza, cand toti am devenit brusc mai cumpatati, mai pretentiosi, asadar mai putin dornici sa scoatem bani din buzunar de cum vedem o oferta, oricat de buna ar fi ea.

Cei care isi vand masina in acest moment au de-a face cu clienti extrem pretentiosi, care stiu ce vor si vor de obicei ieftin. Nu este usor, asadar, sa-i convingi ca tu le oferi ceea ce cauta, dar in acelasi timp sa faci si tu, ca vanzator, o afacere profitabila.

Samsarii pregatesc si, mai mult decat atat, "cosmetizeaza" masini de zeci de ani. Asa ca de ce nu am putea "fura" si noi cateva dintre trucurile lor? Iata cateva aspecte de care trebuie sa tii seama atunci cand iti vinzi masina, pentru a face o impresie frumoasa si pentru a obtine pretul dorit.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
vanzari,
masini,
preturi,
bani
/actualitate/afaceri/cum-obtii-cel-mai-bun-pret-pentru-masina-ta-la-vanzare-7425721
7425721
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.