Cum arata cel mai subtire monitor LED din lume

Postat la 28 aprilie 2010 25 afişări

BenQ, companie ce furnizeaza produse digitale, a anuntat astazi lansarea si in Romania a celor mai subtiri monitoare LED din lume, care au o grosime de 14mm si 15mm si diagonale cuprinse intre 18,5 inch si 24 de inch.

Pe langa dimensiunile reduse, noile monitoare se diferentiaza fata de monitoarele obisnuite si printr-un consum energetic redus, de pana la 56%.

De asemenea, noile modele de monitoare LED dispun de conectivitate DVI si D-Sub si vor avea preturi cuprinse intre 500 si 1.000 de lei. Acestea vor fi disponibile din aceasta luna prin intermediul partenerilor BenQ in Romania: Asbis, Darer, IT Direct, RHS si Scop.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
monitor,
LED,
BenQ
/actualitate/afaceri/cum-arata-cel-mai-subtire-monitor-led-din-lume-6070044
6070044
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.