Criza nu iarta pe nimeni: Mircea Lucescu si-a inchis agentia de turism

Postat la 01 iulie 2010 20 afişări

Agentia de turism Neli Voyages, care apartinea familiei antrenorului de fotbal Mircea Lucescu si functiona din anul 1998, a fost dizolvata recent, din cauza pierderilor inregistrate in ultimii ani.

Toate activele ramase dupa plata creditorilor vor intra in posesia actionarilor, se arata intr-un anunt al firmei. Surse din cadrul fostilor angajati ai firmei au declarat pentru MEDIAFAX ca actionarii au decis sa inchida din cauza pierderilor pe care aceasta le-a inregistrat in ultimii ani.

"Din 2007, firma a intrat pe pierderi, iar acestea erau acoperite de actionari, care aduceau bani de acasa. Din acest motiv, familia Lucescu a decis sa renunte la aceasta activitate" , au spus sursele citate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/criza-nu-iarta-pe-nimeni-mircea-lucescu-si-a-inchis-agentia-de-turism-6472439
6472439
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.