Creditorii au aprobat planul de reorganizare al Leonardo

Postat la 30 august 2010 61 afişări

Planul de reorganizare al Leonardo, cel mai mare retailer roman de incaltaminte si accesorii, propus de Florin Panea, proprietarul companiei, si de administratorul judiciar Casa de Insolventa Transilvania SPRL, a fost votat de creditori luni dimineata.

,, In perioada de observatie, societatea si-a redimensionat costurile. Astfel au fost reduse cheltuielile salariale, cu chiriile si alte cheltuieli exceptionale. Planul de reorganizare aseaza pe o noua structura si datoriile anterioare deschiderii procedurii adaptat la posibilitatile reale de recuperare si la valoarea de evaluare a patrimoniului societatii. Astfel societatea va plati in cadrul reorganizarii pe langa datoriile curente si datoriile la banci, la salariati, si partial celorlalti creditori. Prin mentinerea in viata comerciala a acestei companii se mentin locurile de munca a 2.000 de persoane, iar creditorii recupereaza mai mult decat in faliment, caz in care doar bancile care au garantie intreg patrimoniul ar fi recuperat banii'', a declarat pentru ZF Radu Lotrean, responsabil cu reorganizarea judiciara a Leonardo.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retail,
reorganizare,
leonardo,
magazin,
Panea
/actualitate/afaceri/creditorii-au-aprobat-planul-de-reorganizare-al-leonardo-7057934
7057934
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.