Conducerea Ford România angajează 500 de muncitori la Craiova

Postat la 21 martie 2012 36 afişări

Conducerea Ford România a anunţat, marţi seară, că în această săptămână va începe angajările la fabrica de la Craiova, potrivit directorului de resurse umane al companiei, Angella Alexander, compania urmând să angajeze 500 de muncitori.

"Ford România are plăcerea de a anunţa că în această săptămână va demara un proces de angajare a 500 de muncitori pentru fabrica noastră din Craiova. Ford va recruta, în principal, operatori de bază pentru liniile de producţie, dar în acelaşi timp suntem interesaţi şi de extinderea forţei de muncă prin aducerea unor specialişti de întreţinere", a declarat Angella Alexander, director Resurse Umane Ford România. Ea a mai afirmat că muncitorii vor lucra pentru producţia B-Max şi EcoBoost. Oficialii Ford au precizat că procesul de recrutare va începe în cursul acestei săptămâni şi se va termina în luna mai.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ford,
angajari,
resurse umane,
craiova
/actualitate/afaceri/conducerea-ford-romania-angajeaza-500-de-muncitori-la-craiova-9419568
9419568
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.