Compania de Drumuri a semnat contracte de 693 mil. euro pentru autostrazi de pe Coridorul IV

Postat la 20 mai 2011 9 afişări

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a semnat vineri cinci contracte pentru proiectarea si executia unor segmente de autostrada de pe Coridorul IV Paneuropean, valoarea totala a contractelor fiind de 692,68 milioane euro, cu TVA inclus.

Astfel, asocierea romano-italiana Spedition UMB-Tehnostrade-Carena SpA Impresa di Costruzioni va proiecta si executa primul lot de zece kilometri al sectorului de autostrada Timisoara-Lugoj, pentru 63,62 milioane euro. Atribuirea contractului a fost contestata de mai multe consortii, formate din firme din Romania si din strainatate. Asocierea romano-portugheza Romstrade-Monteadriano Engenharia e Construcao-Donep Construct va proiecta si executa primul lot si drumul de legatura al tronsonului de autostrada Nadlac-Arad, pentru 115,8 milioane euro. Lotul al doilea al acestui segment va fi proiectat si executat de compania germana Alpine Bau, valoarea contractului fiind de 124,45 milioane euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/compania-de-drumuri-a-semnat-contracte-de-693-mil-euro-pentru-autostrazi-de-pe-coridorul-iv-8276639
8276639
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.