Comisia de buget: Impozit forfetar desfiintat, TVA de 5% pentru alimente si constructia de locuinte

Postat la 30 iunie 2010 21 afişări

Deputatii din Comisia de buget-finante au modificat miercuri prevederile Codului Fiscal, adoptand o serie de amendamente PNL si PSD, potrivit carora se desfiinteaza impozitul forfetar, iar cota TVA se reduce la 5% pentru alimente si cereale, dar si pentru constructia de locuinte.

Comisia de buget-finante din Camera Deputatilor a discutat o propunere legislativa de modificare a Codului Fiscal initiata de un grup de parlamentari PSD, PC si PNL.

Deputatii prezenti la sedinta au adoptat, cu majoritate de voturi, un amendament al PNL privind eliminarea impozitului forfetar, prevazut la articolul 18 din Codul Fiscal.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
buget,
comisie,
decizii,
amendamente,
TVA,
impozit
/actualitate/afaceri/comisia-de-buget-impozit-forfetar-desfiintat-tva-de-5-pentru-alimente-si-constructia-de-locuinte-6465795
6465795
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.