Coldwell Banker a investit 300.000 de euro in doua noi agentii

Postat la 27 august 2008 52 afişări

Compania imobiliara Coldwell Banker Affiliates of Romania a anuntat deschiderea a doua noi sucursale in Bucuresti, investitia in extindere fiind de 300.000 de euro

“Asa-zisa criza imobiliara este, de fapt, tendinta de maturizare a pietei. Cumparatorii au inceput sa-si schimbe viziunea asupra modului de achizitionare, au devenit mai sofisticati, au nevoie de specialisti care sa le ofere solutii profesioniste. Cu siguranta, acest lucru va determina o selectie a dezvoltatorilor imobiliari si a serviciilor", considera Valentin Ilie, CEO si actionar al companiei.

 

Cele doua sucursale – Coldwell Banker Banu Manta si Coldwell Banker Unirii, se adauga celor sapte sucursale existente deja, dintre care patru se situeaza in tara.

 

Click aici pentru a citi mai multe despre companiile imobiliare specializate pe segmentul rezidential.

 

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/coldwell-banker-a-investit-300-000-de-euro-in-doua-noi-agentii-3002775
3002775
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.