Clientii RCS & RDS isi pot plati facturile prin reteaua UniCredit Tiriac Bank

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 30 septembrie 2010 54 afişări

UniCredit Tiriac Bank a incheiat o conventie cu RCS & RDS, pentru a facilita plata facturilor emise de operatorul de telecomunicatii prin intermediul canalelor bancii.

Clientii pot face platile la casieriile bancii, la multifunctionalele de numerar non-stop ale bancii si in reteaua de ATM-uri, cu carduri emise de UniCredit Tiriac Bank. Pentru viramentul bancar, clientii bancii utilizatori ai sistemelor OnlineBanking / BusinessNet au la dispozitie sabloane de plata personalizate ce contin o serie de detalii precompletate in vederea facilitarii introducerii datelor de catre platitor.

"Parteneriatul cu RCS & RDS le permite clientilor nostri sa economiseasca timp, apeland la mijloace de plata accesibile si sigure, precum viramentul bancar, cardul sau aparatele multifunctionale puse la dispozitie de banca", a spus Simona Boteanu, Head of Cash Management & E-banking in cadrul UniCredit Tiriac Bank.

RCS & RDS a mai incheiat pana acum conventii de facilitare a platii facturilor cu BCR, BRD, Banca Transilvania, ING Bank, Carpatica, MKB Romexterra si Citibank.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
telecom,
facturi,
plata,
UniCredit,
RCS & RDS,
ATM
/actualitate/afaceri/clientii-rcs-rds-isi-pot-plati-facturile-prin-reteaua-unicredit-tiriac-bank-7435004
7435004
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.