City Mall, scos la licitatie pentru a patra oara. Pretul cerut, cu 30% sub nivelul initial

Postat la 30 mai 2011 20 afişări

Centrul comercial City Mall din Bucuresti, aflat in faliment, va fi scos din nou la licitatie pe 10 iunie, la un pret de 23,58 milioane de euro, cu aproape 30% sub nivelul initial de 33 milioane de euro, aceasta fiind a patra incercare de vanzare a mall-ului.

City Mall a fost scos la vanzare prima data la 31 martie, la un pret de 33 milioane de euro, iar ulterior, din cauza ca niciun investitor nu a fost interesat sa cumpere centrul comercial, au mai fost organizate alte doua licitatii, astfel ca pretul a fost redus la 29,5 milioane de euro, respectiv 26,2 milioane de euro. La cea de-a patra incercare de vanzare a mall-ului pretul de pornire a fost stabilit la 23,58 milioane de euro, iar documentatia de inscriere la licitatie trebuie depusa pana pe 8 iunie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
city mall,
vanzare,
centru comercial
/actualitate/afaceri/city-mall-scos-la-licitatie-pentru-a-patra-oara-pretul-cerut-cu-30-sub-nivelul-initial-8295793
8295793
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.