Cine sunt proprietarii de malluri care nu au grija ratei de la banca

Postat la 29 octombrie 2009 24 afişări

Cati dezvoltatori de centre comerciale nu si-ar dori in aceasta perioada sa nu aiba grija ratelor la creditele pentru constructia mallului? Lista celor aflati in aceasta situatie este insa extrem de scurta, in conditiile in care majoritatea proiectelor imobiliare dezvoltate in ultimii ani au fost construite cu finantare bancara.

In afara primelor centre comerciale de pe piata - Bucuresti Mall sau Iulius Mall Iasi - proprietarii unui numar extrem de redus de proiecte pot dormi linistiti, fara presiunea bancilor care au finantat constructia proiectelor, in conditiile in care investitia in mallurile construite in urma cu zece ani a fost deja amortizata.

Citit mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Imobiliare,
mall,
proprietari,
rate
/actualitate/afaceri/cine-sunt-proprietarii-de-malluri-care-nu-au-grija-ratei-de-la-banca-5064344
5064344
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.