Cine este tânăra ce conduce una dintre cele mai importante companii din România, ce lucrează cu peste 6.500 de oameni din 75 de oraşe din ţara noastră

Postat la 10 ianuarie 2024 19384 afişări

Cine este tânăra ce conduce una dintre cele mai importante companii din România, ce lucrează cu peste 6.500 de oameni din 75 de oraşe din ţara noastră

100 Cei mai admiraţi CEO din România - 18. Alexandra Dinovici, Director General, Glovo România

Alexandra Dinovici este în prezent Director General al Glovo România, unde aduce o bogată experienţă şi abilităţi în domeniul financiar, management de proiect, dezvoltare de afaceri şi marketing. Ca pregătire universitară, executiva a urmat cursurile International University din Germania, fiind licenţiată în Marketing şi Comunicare Corporativă, potrivit datelor disponibile pe profilul său de LinkedIn.

Ea şi-a construit cariera în industrii variate, schimbând o serie de roluri în echipele HP România, Oracle, IBM, Danone, Essity şi, anterior Glovo, Reckitt Benckiser, conform aceleiaşi surse. În Glovo a început pe postul de commercial director, din care a fost avansată în cel actual în primăvara acestui an. Ea spune că se orientează către date, abordând în mod holistic comerţul rapid şi dezvoltarea afacerilor, şi îşi descrie stilul de leadership ca fiind caracterizat de un puternic accent pus pe echipă, colaborare şi inovaţie.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.