Cine castiga in businessul romanesc in urma CM de Fotbal

Postat la 09 iunie 2010 11 afişări

Desi echipa Romaniei nu s-a calificat la turneul mondial din Africa de Sud, exista piete precum cea a pariurilor sportive, a berii, retailul de electrocasnice, dar si terasele care se bazeaza pe acest eveniment pentru a-si rotunji businessurile.

Cresterile asteptate in aceste domenii sunt insa departe de boomul care ar fi putut exista in consum in conditiile in care nationala de fotbal a Romaniei ar fi fost una dintre cele 32 de echipe prezente in Africa de Sud in perioada 11 iunie-11 iulie.

Cei mai mari producatori locali de bere estimeaza cresteri ale vanzarilor de aproximativ 10% in perioada Campionatului Mondial de Fotbal.

Cititi mai multe pe www.zf.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mondial,
pariuri,
bere,
restaurante,
electrocasnice,
comert
/actualitate/afaceri/cine-castiga-in-businessul-romanesc-in-urma-cm-de-fotbal-6331780
6331780
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.