Cinci magazine noi într-o singură lună, deschise de Flanco

Autor: Ioana Mihai Postat la 22 decembrie 2011 48 afişări

Flanco, una dintre cele mai mari reţele de electro-IT, a continuat extinderea, inaugurând în ultima lună cinci noi magazine în Constanţa, Brăila, Braşov şi Râmnicu Vâlcea în urma unei investiţii de 14 milioane de lei.

Toate magazinele sunt amplasate în centre comerciale şi au fost construite după noul concept de magazin experimental, produsele fiind în permanenţă în funcţiune, pentru a putea fi testate în mod direct de clienţi.

Cele 5 noi magazine cresc dimensiunea reţelei Flanco cu 4600 mp, până la 41.500 mp şi numărul angajaţilor cu 60, până la 870 angajaţi în toată ţara.

Cea mai recentă deschidere de magazin a avut loc la jumătatea lunii decembrie în Ramnicu Valcea River Plaza, unde retailerul a inaugurat o unitate de 650 mp, în urma unei investiţii de peste 2 mil lei.

Investiţia totală în cele 5 noi magazine se ridică la 14 mil lei, inclusiv stocuri, Flanco estimând că cele 5 noi magazine vor contribui cu 4% la cifra de afaceri din 2011.

"Flanco a deschis în total în acest an 14 noi magazine, bugetul de investiţii pentru întregul an ridicându-se la 37 mil lei inclusiv stocurile de marfa. Creşterea spaţiului de vânzare este primordială pentru câştigarea de noi cote de piaţă, însă nu fără o foarte riguroasă selecţie a spaţiilor şi centrelor comerciale. Esenţa extinderii reţelei Flanco stă în creşterea eficienţei, a cotei de piaţă, dar şi a profitabilităţii. Spaţiile alese trebuie să beneficieze de trafic, vizibilitate şi organizare pentru a putea intra în portofoliul Flanco," a declarat Gabriel Peres, sales director Flanco.

Compania operează în acest moment o reţea de 77 de magazine.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
flanco,
afaceri,
comert,
electroretail
/actualitate/afaceri/cinci-magazine-noi-intr-o-singura-luna-deschise-de-flanco-9086447
9086447
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.