Cererea pentru jucării creşte în decembrie. Retailerii fac jumătate din vânzările unui an întreg

Postat la 07 decembrie 2011 13 afişări

Mai mult, unele companii spun că în ultimele două luni fac jumătate din vânzările unui an întreg şi că în ciuda crizei, cumpărătorii nu se uită la bani când vine vorba de cadouri, alegând produse destul de scumpe.

În fiecare an în preajma zilelor de Moş Nicolae şi Moş Crăciun cererea pentru jucării creşte semnificativ, pe o piaţă evaluată la 180 de milioane de euro. Anul acesta retailerii au pariat pe cele mai noi jucării importate, de la maşini cu telecomandă şi laser, dinozauri roboţi ce pot fi programaţi, jocuri de lego şi până la păpuşi create de Sonja Hartmann, designer german cunoscut la nivel european pentru păpuşile cu detalii bine lucrate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
cerere,
jucarii,
retaileri,
vanzari
/actualitate/afaceri/cererea-pentru-jucarii-creste-in-decembrie-retailerii-fac-jumatate-din-vanzarile-unui-an-intreg-9036967
9036967
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.