Cererea investitorilor pentru acţiuni Facebook a depăşit deja oferta

Postat la 11 mai 2012 9 afişări

Oferta publică iniţială a Facebook este deja suprasubscrisă, a declarat o sursă apropiată situaţiei, la numai câteva zile după ce cea mai mare reţea de socializare din lume a iniţiat un turneu de prezentări în SUA pentru atragerea investitorilor.

În pofida temerilor privind încetinirea creşterii, a unui preţ destul de ridicat şi a semnelor că Facebook are probleme în majorarea veniturilor din publicitate pe telefoanele mobile, investitorii instituţionali au indicat deja că cererea pentru acţiuni Facebook a depăşit oferta, a spus sursa citată.

Analiştii afirmă că Facebook, care vizează atragerea a circa 10,6 miliarde de dolari prin vânzarea a 337 milioane de acţiuni la 28-37 dolari pe titlu, ar putea creşte intervalul de preţ dacă cererea se dovedeşte a fi suficient de solidă. Facebook a refuzat să comenteze.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
facebook,
cerere,
investitori
/actualitate/afaceri/cererea-investitorilor-pentru-actiuni-facebook-a-depasit-deja-oferta-9616295
9616295
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.