Cele mai trasnite lucruri vandute pe Internet

Postat la 29 mai 2010 54 afişări

De la rochia de mireasa a fostei neveste si pana la avioane sau cranii de animale, imaginatia si mai cu seama spiritul intreprinzator al internautilor nu are limite, atunci cand vine vorba despre comertul online.

In ultimii ani, Internetul s-a transformat intr-un adevarat magazin universal. Daca pana nu demult sa cumperi online o stea de pe cer parea o extravaganta, acum nu ne mai mira nimic. Se fac afaceri cu ORICE si nu este o exagerare. Citeste lista de mai jos si iti vei da seama ca asa este!

Avion MIG 21

Avionul in sine nu are nimic curios, insa ciudat este ca a fost vandut pe Internet. Prototipul MIG 21 a zburat pentru prima data in 1956, iar avionul a inceput sa fie folosit de armata sovietica in 1959.

Cititi si despre alte produse ciudate vandute pe internet pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
vanzare,
IT&C
/actualitate/afaceri/cele-mai-trasnite-lucruri-vandute-pe-internet-6205072
6205072
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.