Cele mai tari gadgeturi noi: de la ceasul zburator la laptopuri si camere video 3D

Postat la 10 martie 2010 106 afişări

CeBit, cel mai targ tehnologic din Europa, care a avut loc saptamana trecuta la Hanovra, in Germania, a gazduit in acest an peste 4.100 de expozanti din 70 de tari.

Desfasurat intr-un spatriu imens, la 20 de minute de mers cu masina din centrul Hanovrei, targul s-a intins pe o distanta destul de mare iar pentru a-l vizita in intregime era necesar sa mergi cu autobuzul aproape 10 minute, scrie Le Figaro.

Potrivit organizatorilor, intr-o singura zi a targului, vizitatorii puteau parcurge pana la cinci kilometri, totul pentru a vizita standurile de zeci de metri ale Microsoft, Deutsche Telekom sau SAP, care au prezentat interactiv diferite aplicatii si produse, dar si pe cele ale unor companii mai mici.

Spre exemplu, Microsoft, cel mai mare producator de software din lume, a organizat prezentari cu ecrane uriase pentru noua platforma Windows Phone 7. La standurilor micilor companii, precum cele romanesti sau ale altor state din Europa Centrala, lumea nu s-a imbulzit. "Am avut pana acum doar doi vizitatori, dar sunt optimista. Am mai venit aici si stiu ca in prima zi nu prea vine lumea", a spus Daniela Enghel, sales manager la Veda Consulting, companie romaneasca prezenta la CeBIT, scrie ZF.

In ce priverste dispozitivele prezenta la targ, printre cele mai populare au fost laptopurile 3D, masina conectata la internet care citeste e-mail-urile, prezentata de Deutsche Telekom impreuna cu Continental la care " vizitatorii stateau la cozi intregi pentru a vedea masina, un Volkswagen, si pentru a o si testa", mai informeaza Le Figaro. De asemenea si sectiunea gadgeturilor a avut un numar mare de vizitatori, e-readerele si televizoarele 3D fiind printre cele mai apreciate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
CeBit,
lansari,
gadget
/actualitate/afaceri/cele-mai-tari-gadgeturi-noi-de-la-ceasul-zburator-la-laptopuri-si-camere-video-3d-5729842
5729842
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.