Cel mai scump hot-dog din lume se vinde pe stadion

Autor: Roxana Cristea Postat la 26 iulie 2011 60 afişări

Ciuperci, caviar si topping de smantana proaspata sunt doar cateva dintre ingredientele pe care le contine cel mai scump hot-dog din lume, pus in vanzare pe stadionul de baseball din Massachusetts la pretul de 80 de dolari.

Un bilet la un meci de baseball de pe acest stadion costa in jur de 15 dolari , de cinci ori mai putin fata de pretul hot-dogului, numit MC Mullen Dog dupa numele antrenorului Atlantic City, Ryan McMullen.

Hot-dog-ul este facut din paine de la una dintre cele mai scumpe brutarii, si contine un carnat de o jumatate de kg prajit in ulei de trufe si servit cu ciuperci, caviar si smantana prospata, care tin locul ketchup-ului si al mustarului, potrivit dailymail.co.uk.

World's most expensive hotdog: MyFoxBOSTON.com

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
hot-dog,
sport,
comert,
Massachusetts
/actualitate/afaceri/cel-mai-scump-hot-dog-din-lume-se-vinde-pe-stadion-8525586
8525586
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.