CEC Bank va primi de marti dosare de credit pentru "Prima Casa 4"

Postat la 13 iunie 2011 14 afişări

CEC Bank a primit avizul Bancii Nationale a Romaniei (BNR) pentru cea de-a patra etapa a programului "Prima Casa" si va primi, de marti, dosare de credit din partea celor interesati, avand un plafon de circa 27 milioane euro.

Dobanda practicata de banca, variabila, este formata din ROBOR la trei luni plus o marja de 1,9 puncte pentru creditele in lei, respectiv EURIBOR la trei luni plus 4 puncte pentru imprumuturile in euro. CEC Bank nu percepe comisioane, perioada de gratie va fi de pana la 180 de zile, durata maxima de finantare de 30 de ani, iar institutia de credit va accepta codebitori in vederea completarii veniturilor solicitantului, potrivit unui comunicat al bancii de stat. "Produsul dezvoltat pentru programul «Prima Casa» va fi distribuit prin toata reteaua CEC Bank, de 1.177 unitati teritoriale, cu acoperire la nivel national, toate avand atributii privind colectarea documentatiei specifice de creditare si punerea la dispozitia clientilor a finantarilor aprobate", se precizeaza in comunicat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
prima casa,
cec bank,
credite,
dosar
/actualitate/afaceri/cec-bank-va-primi-de-marti-dosare-de-credit-pentru-prima-casa-4-8338612
8338612
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.