Ce magazine anunta ca vor taia pana la 70% din pret dupa 15 ianuarie

Postat la 14 ianuarie 2011 13 afişări

In perioada 15 ianuarie-28 februarie, 100 de agenti economici din Capitala au anuntat ca reduc si cu 70 la suta preturile la imbracaminte, incaltaminte dar si la alte produse cu caracter sezonier.

Soldarile dureaza 45 de zile si se fac la produsele cu caracter sezonier. In aceasta categorie intra articolele de imbracaminte, de blanarie-pielarie, confectiile, tricotajele, inclusiv lenjeria, tesaturile, marochinaria, incaltamintea si articolele sezoniere de sport-turism. Potrivit legislatiei perioada in care se pot face soldari este 15 ianuarie-15 aprile pentru sezonul toamna-iarna si 1 august- 31 octombrie inclusiv pentru sezonul primavara -vara. In aceasta perioada, comerciantii pot stabili, la alegere, o perioada de 45 de zile in care pot afisa reduceri ale pretului de desfacere la produsele cu caracter sezonier. Pentru primele 45 de zile de soldari, 100 de agenti economici au notificat primariile din Capitala ca-si vand marfurile la pret redus. In notificari comerciantii nu au fost obligati de legislatie sa anunte si procentul cu care reduc de vineri pretul produselor. Cele mai multe notificari le-a primit Primaria sectorului1 iar cele mai putine cea a sectorului 2. Purtatorul de cuvant Alex Ichim ne-a precizat: "S-au primit 47 de notificari de la campanii care au centre de desfacere. Printre firmele care au anuntat soldari se numara Bata, Mini-Prix, Piazza Italia, Marks & Spencer, Zara, Zara Home, Pull end Bear, Berrshka, Hugo Boss, Mango, Desigual, Il Passo, Dockyard etc".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
reduceri,
sezon,
preturi,
magazine
/actualitate/afaceri/ce-magazine-anunta-ca-vor-taia-pana-la-70-din-pret-dupa-15-ianuarie-7888510
7888510
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.