Cazul Goldman Sachs trece de la civil la penal: procurorii federali ancheteaza banca

Postat la 30 aprilie 2010 38 afişări

Procurorii federali din New York au inceput sa investigheze grupul Goldman Sachs, in urma acuzatiilor de frauda aduse bancii de Comisia de valori mobiliare SEC, existand sanse de incepere a urmaririi penale a companiei sau a unor angajati, au declarat surse apropiate situatiei, citate de Reuters.

Reprezentantii Goldman, cea mai puternica banca de investitii din lume, au afirmat ulterior ca conducerea institutiei nu este surprinsa de aparitia acestor informatii.

"Dupa atentia acordata firmei in ultimul timp, nu suntem surprinsi de aparitia unor stiri despre o ancheta. Vom coopera in totalitate cu orice solicitare de informatii", a declarat un purtator de cuvant al bancii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
procurorii,
Goldman Sachs,
/actualitate/afaceri/cazul-goldman-sachs-trece-de-la-civil-la-penal-procurorii-federali-ancheteaza-banca-6077234
6077234
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.