Cati bani mai castigam dupa ultima varianta a legii cadru de salarizare?

Postat la 14 octombrie 2010 11 afişări

Guvernul a finalizat legea unica a salarizarii, document care stabileste ce lefuri vor primi bugetarii incepand de anul viitor. Potrivit noii legi, diferenta dintre cel mai mic si cel mai mare salariu va fi de 1 la 15.

Bugetarii ar urma sa fie impartiti in 55 de clase in functie responsabilitatile postului, munca depusa, cantitatea si calitatea acesteia, dar si importanta sa pentru societate! Am facut o simulare pe noua lege, avand la baza un salariu minim de 600 de lei! Care sunt rezultatele? Cel mai probabil coeficientul 1 de ierarhizare, pe care il va primi un muncitor necalificat, va fi de 600 de lei. Astfel coeficientul 15 adica salariul presedintelui ajunge la 9.000 de lei.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
bani,
salariu,
legi
/actualitate/afaceri/cati-bani-mai-castigam-dupa-ultima-varianta-a-legii-cadru-de-salarizare-7476858
7476858
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.