LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Cat de profitabila este refinantarea creditelor

Postat la 15 februarie 2011 19 afişări

Romanii apeleaza la refinantarea creditului fie pentru a plati o rata mai mica, fie pentru consolidarea datoriilor lunare intr-o singura rata. In ultima perioada, bancile au renuntat la o serie de comisioane aferente refinantarii.

Ca sa atraga clienti noi, dar si pentru a se asigura ca isi vor recupera banii de la cei cu intarzieri la plata ratelor, tot mai multe banci renunta la diferite cos¬turi aferente restructurarii creditelor. Numai din eliminarea comisionului de analiza a dosarului, economia este de aproximativ 200 de lei. Persoanele care apeleaza la refinantare, rescadentare sau ree¬salonare - cele trei metode folosite de banci pentru restructurarea imprumuturilor - pot castiga de doua ori. Astfel, clien¬tii scapa de anumite comisioane si pot plati rate mai mici, in functie de solutia aleasa.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
refinantare,
credite,
costuri
/actualitate/afaceri/cat-de-profitabila-este-refinantarea-creditelor-7985258
7985258
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.