Cat au scazut chiriile in marile centre universitare din Romania

Postat la 14 iunie 2011 42 afişări

Romanii care stau cu chirie au parte de vesti bune in urmatorul an. Dupa ce tarifele de inchiriere au scazut cu aproape 12% in perioada mai 2010 - mai 2011, in principalele orase, specialistii spun ca abia din 2012 se intrevad usoare cresteri ale chiriilor.

"Anul acesta nu au de unde sa creasca chiriile, pentru ca nici preturile proprietatilor nu sunt in crestere. Abia in 2012, cand economia va intra pe un trend crescator si oamenii vor simti efectiv acest plus, este de asteptat ca tarifele de inchiriere sa urce cu 5-10%", a declarat pentru gandul Adrian Crivii, directorul general al companiei de evaluare Darian DRS. Practic, majorarea chiriilor va avea loc in momentul in care se va relansa cererea in sectorul imobiliar, pe fondul cresterii sigurantei locurilor de munca, dar si a cresterilor salariale.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
apartamente,
locuinte,
piata,
chirii
/actualitate/afaceri/cat-au-scazut-chiriile-in-marile-centre-universitare-din-romania-8339603
8339603
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.