Carrefour nr. 6 in Bucuresti

Postat la 30 iunie 2008 10 afişări

Al saselea magazin Carrefour din Bucuresti se deschide maine, 1 iulie, pe soseaua Vitan-Barzesti,

Noul magazin inclus in cadrul centrului comercial Vitantis, este cel de-al 15-lea hipermarket deschis de operatorul francez in Romania. Hipermarketul cuprinde o suprafata de vanzare de 4.000 mp si include 36 de case de marcat si 2.000 de locuri de parcare. Investitia in hypermarketul Carrefour Vitantis a fost de aproximativ 12 de milioane de euro.

Magazinul are un format de mai mic, dar ofera in proportie de 100% produsele existente si in hipermarketurile traditionale, de 8.000 mp. Gama de produse nealimentare este restransa si se axeaza pe produse destinate nevoilor de baza.

Pentru Carrefour Vitan au fost create 300 noi locuri de munca, iar de la infiintarea sa, Carrefour Romania a facut deja peste 8.000 de angajari in hypermarketuri si are peste 1.000 de angajati in supermarketurile Carrefour Express.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retail,
hypermarket,
Carrefour
/actualitate/afaceri/carrefour-nr-6-in-bucuresti-2748815
2748815
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.