Carrefour a deschis supermarketul cu numarul 31

Autor: Ioana Mihai Postat la 17 decembrie 2010 29 afişări

Carrefour a deschis cel de-al 31-lea supermarket din tara, la Cluj-Napoca, in urma unei investitii estimate de BUSINESS Magazin la un milion de euro.

Cel de-al doilea supermarket operat de Carrefour la Cluj-Napoca are o suprafata de 550 mp si o gama de aproximativ 5.800 de produse, din care peste 1.000 articole marca proprie. Magazinul are cinci case de marcat si in randul serviciilor oferite se numara posibilitatea de reincarcare electronica Prepay pentru telefoanele mobile si serviciul foto.

Carrefour opereaza in Romania si pe segmentul hipermarket, avand in prezent 23 de magazine cu acest format. Compania franceza a avut anul trecut o cifra de afaceri de 950 de milioane de euro. Pe segmentul supermarket mai sunt prezente in Romania retele ca Mega Image, Billa si Primavara.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/carrefour-a-deschis-supermarketul-cu-numarul-31-7827721
7827721
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.