Cand iti sterge banca datoriile. Care este diferenta dintre persoane fizice si firme

Postat la 24 noiembrie 2010 21 afişări

Fie ca este vorba de persoane fizice sau de companii, bancile pot sterge datoriile celor pe care i-au creditat. Insa numai dupa ce au epuizat toate procedurile legale de recuperare a creantei.

"Bancile private nu fac filantropie. Asemenea cazuri vor aparea doar izolat, iar institutiile de credit se vor asigura ca au epuizat toate metodele de recuperare a creantelor. Vor executa garantiile si vor urmari restul patrimoniului. Doar daca vor considera ca aloca mai multe resurse in acest proces decat suma de recuperat, vor lua in calcul o posibila stergere a datoriilor. Nimeni nu trage de o mata moarta", a declarat pentru gandul consultantul financiar Bogdan Baltazar.

O parere similara, cu privire la agentii economici de aceasta data, o exprima si Mirela Iovu, vicepresedinte CEC Bank. "Ne gandim, dar noi vorbim de niste bani aici. E putin probabil sa ma gandesc la o stergere a datoriilor inainte sa epuizez toate procedurile legale sa-mi recuperez creanta", a spus, potrivit Mediafax, reprezentantul bancii de stat.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
credite,
bancheri,
datorii,
clienti
/actualitate/afaceri/cand-iti-sterge-banca-datoriile-care-este-diferenta-dintre-persoane-fizice-si-firme-7743158
7743158
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.