Bursa mai coboara putin

Postat la 28 februarie 2008 5 afişări

Sedinta bursiera s-a incheiat in scadere fata de ieri, cu pierderi mai mici decat cele din ziua precedenta. Bursa s-a depreciat in ansamblu cu 0,8%, pe fondul unor valori reduse de tranzactionare, in valoare totala de noua milioane euro, cu 7,8 milioane euro aferente pietei principale.

Indicele BET a coborat astazi, joi, cel mai mult din indici, cu un minus de 1,14%, ajungand pana la valoarea de 7.517 puncte, iar indicele compozit BET-C a ajuns la 5.295 puncte, dupa o scadere de 0,8 procente. BET-FI a reusit sa recupereze o pierdere mai mare de pe parcursul sedintei, valoarea de inchidere fiind de 62.464 puncte, cu 1% mai putin decat ieri. Actiunile Dafora au incheiat prima zi de tranzactionare de pe piata principala cu o apreciere de 3,6%, pretul de inchidere fiind de 0,378 lei/unitate.

Pentru ultima sedinta a saptamanii raman sperante de crestere, in special din partea rezultatelor financiare ale Erste Bank, banca neafectata de criza financiara din Statele Unite ale Americii. Sustinerea este asteptata si din partea burselor americane, care ar putea recupera astazi daca discursul guvernatorului Federal Reserve, Ben Bernanke, din fata Congresului va fi intrepretat drept favorabil. La ora inchiderii BVB bursele din Europa erau in continuare in scadere fata de ieri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bursa,
servicii financiare
/actualitate/afaceri/bursa-mai-coboara-putin-2420769
2420769
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.